maanantai 19. marraskuuta 2012

Turkin ja kurdien konflikti

.

8 kommenttia:

  1. Hyvä havainnollistus aiheeseen ja hyvin jäsennelty, ennenkaikkea selkeä esitys. Ei turhaa tietoa, mutta ei liian suppeakaan!

    -8½

    VastaaPoista
  2. Vastaa erittäin selkeästi työn pääaiheisiin, kertoo taustaa, puhkeamista, kehittymistä, nykytilannetta ja tulevaisuuttakin arvioidaan. Kieli on hyvää ja teksti on kokonaisuudessaan hyvin kattava.

    Arvosana: 9

    VastaaPoista
  3. Hienosti havainnollistettu ja selkeästi esitetty. Kiva ulkoasu + kuvat!

    9

    VastaaPoista
  4. Esittelee tarvittavat pohjatiedot hyvin ennen syvempää analyysiä tapahtumista, vastaa tehtävänantoa varsin hyvin. Kuvat mukavana lisänä, toimiva paketti.
    9

    VastaaPoista
  5. Selkeää, tehtävänantoa noudateltua. Jäsentely on hyvää. Mukava lukea ja ulkoasu on mitä mainioin. Kertoo kaiken tarvittavan ilman ylimääräisyyksiä. Kokonaisuudessaan erittäiin hyvää työtä.

    9+

    VastaaPoista
  6. Tekstin sisältö vastasi hyvin tehtävänantoa ja esitteli asiaa monipuolisesti, mutta silti tarkasti. Kieli oli todella sujuvaa, mikä helpotti lukemista. Kuvat tekevät ulkoasusta toimivan, tosin lähteiden linkitys tai ehkä jonkin videon lisäys olisi ollut kiva lisä kokonaisuuteen.

    9+

    VastaaPoista
  7. Laajasti kerrottu ja vastattu kysymyksiin, menee melko syvällekin konfliktin syihin. Ymmärrettävää tekstiä. 9

    VastaaPoista
  8. Työ on yksityiskohtainen ja analyyttinen selvitys. Historiallisten kytkösten käsittely on erityisenä ansiona. Kielellisesti sujuvaa ja huoliteltua. Myös tässä on käytetty lukuisia ulkomaalaisia lähteitä, mikä ei ole miinus. Miltähän konflikti näyttäisi kurdikansan näkökulmasta?

    AS: 9

    VastaaPoista